Gent

Gent

Woonzorgcentrum Privilege

Terug naar overzicht

Via de overname van 100% van de aandelen van de vennootschap Vademo NV, heeft Triginta het vastgoed verbonden aan het Woonzorgcentrum Privilege verworven. Deze residentie biedt zorg aan 74 residenten.

Woonzorgcentrum Privilege is gelegen te Gent in de Bagattenstraat 177, middenin het culturele centrum van Gent: letterlijk naast de Vooruit, nabij de Minard Schouwburg, de Boekentoren en de Krook is het gelegen op een toplocatie.

Het woonzorgcentrum werd in 1994 opgericht door de familie Vandevelde, die het de voorbije jaren ook heeft uitgebaat. Deze aankoop werd in partnership gerealiseerd met Aldea Vastgoed, die de uitbating overneemt.  Voor Triginta is het de eerste zorgvastgoedinvestering in de Gentse binnenstad. Aldea Vastgoed versterkt haar aanwezigheid in Gent. 

Over Triginta Real Estate Fund:

Triginta ontwikkelt en investeert in onderscheidende, toekomstgerichte en maatschappelijk relevante vastgoedprojecten. Uitgangspunt van het bedrijf is dat privé-kapitaal de rol van de overheid moet overnemen voor de noodzakelijke realisatie van de zorginfrastructuur van de toekomst, voor de respectvolle herontwikkeling van religieus vastgoed, en voor PPS-projecten met lokale overheden, en dit met een bijzondere aandacht voor maatschappelijke relevantie, mens en omgeving. 

Over Curavi:

Wat de uitbating van haar verschillende sites betreft, werkt Aldea voor een deel van haar projecten samen met andere zorgoperatoren. Sinds dit jaar realiseert Aldea Vastgoed ook haar eigen uitbating onder de naam Curavi. Dit bedrijf zal ook de uitbating verzorgen van Woonzorgcentrum Privilege, evenals die van de 6 sites in Wallonië. Curavi zal de cultuur, waarden en normen van het familiale Woonzorgcentrum Privilege respecteren en handhaven, met de focus op hoog kwalitatief leven en wonen, aangevuld met warme zorg.

Over Aldea Vastgoed:

Aldea Vastgoed is gespecialiseerd in het bouwen en uitbaten van zorgvastgoed. Ze heeft sites in Vlaanderen, Wallonië en Marbella (Spanje) en is bezig aan de uitbouw van een vastgoedportefeuille van ca. 200 MEUR.  

Met 655 woonzorgbedden, 338 assistentiewoningen en 115 hotelkamers in portefeuille, heeft Aldea Vastgoed zich in minder dan één decennium ontwikkeld tot één van de belangrijkste niet-beursgenoteerde spelers op de markt van zorgvastgoed.  Bij de sterktes van het bedrijf staat de expertise over de hele lijn: gaande van het ontwikkelen van vastgoed tot de effectieve uitbating ervan. Verder draagt het bedrijf het aanbieden van een faciliterende en kwalitatieve infrastructuur én het streven naar een bundeling van verschillende woonvormen op één site, hoog in het vaandel. 

Deze website maakt gebruik van cookies, die o.a. bezoekersstatistieken meten. Meer info